в пловдивския районен съд и за пореден път не бе

...
</TD
> в пловдивския районен съд и за пореден път не бе
Коментари Харесай

Асан избяга от пловдивския съд, но си намери майстора във Франция

 в пловдивския областен съд и за следващ път не бе даден ход на разпоредителното съвещание, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Пловдивчанинът е упрекнат в непристойни дейности и оказване на опозиция против двама младши инспектори към бранш " Специализирани полицейски сили “ при ОДМВР - Пловдив.

Деянието е от 15 март 2020 година в Пловдив и е осъществено при изискванията на рисков рецидив, защото преди този момент Асан е бил осъждан за тежко съзнателно закононарушение на отнемане от независимост. Въпреки това против подсъдимия не е взета най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража " и малко след закононарушението той напуща страната и се открива във Франция.

Впоследствие обаче френските управляващи задържат Карамехмедов и му повдигат обвиняване за сводничество. За разлика от България, в страната на петлите " няма мърдане " и Асан е наказан на първа инстанция на 8 години затвор дружно с още 7 души.

В момента той апелира наказването си на втора инстанция, а пловдивският областен съд към момента чака формалните документи от Франция, когато неговата присъдата бъде доказана на последната допустима инстанция.

Поради тази причина идващият опит на Районен съд - Пловдив да бъде даден ход на разпоредителното съвещание по делото против Карамехмедов ще е на 18 януари от 13,30 часа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР